Societat

Els Mossos detenen cinc joves a Cervera per traficar amb drogues

Els joves, quatre de nacionalitat espanyola i un de dominicana, distribuïen cocaïna, haixix i marihuana que produïen ells mateixos

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones acusades d'un delicte contra la salut pública per traficar amb droga entre joves, alguns dels quals menors d'edat, a Cervera i Agramunt. Quatre dels detinguts són de nacionalitat espanyola amb edats compreses entre els 20 i els 28 anys i el cinquè és de nacionalitat dominicana i té 39 anys.

Les detencions són fruit d'una investigació iniciada a finals del 2008 i van tenir lloc el passat divendres a la capital de la Segarra. Els joves distribuïen cocaïna, haixix i marihuana que produïen ells mateixos. Només el dominicà va ingressar a presó després de declarar davant del jutge de Cervera.

Segons els Mossos d'Esquadra, els detinguts es dedicaven a vendre droga entre el jovent. En aquest sentit, han informat que es desplaçaven entre la Segarra i Agramunt amb vehicle propi. Així mateix, han apuntat que algunes de les vendes tenien lloc als voltants dels instituts d'educació secundària d'aquestes poblacions i que havien captat algun menor com a mitjancer per gestionar les operacions de compravenda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.