Societat

Detingut un perillós membre de la Camorra napolitana a Pineda de Mar

Successos

Un perillós membre de la Camorra napolitana, amb una ordre de detenció i extradició a Itàlia i pendent d'una sentència de més de 20 anys de presó per dos delictes d'homicidi, ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra a la localitat de Pineda de Mar, al Maresme.

Pietro M., de 50 anys i nascut al municipi italià de Nocera, va ser detingut dimecres a la tarda després que la policia autonòmica quedés informada que l'home era a la zona del Maresme, per Calella de Mar i Pineda de Mar.

El detingut tenia una ordre de detenció i extradició per dos delictes d'homicidi comesos l'any 1994, tràfic de drogues i associació i pertinença a una organització criminal, delictes pels quals la justícia italiana li havia imposat una pena de més de 20 anys de presó.

Les mateixes fonts han indicat que en les pròximes hores està previst que passi a disposició de l'Audiència Nacional per ser extradit al seu país d'origen.

Els Mossos han assenyalat que la cooperació internacional amb la policia italiana ha estat fonamental per poder culminar amb èxit aquesta investigació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.