Societat

El correu electrònic Hotmail ja parla en català

Tecnologia

Tots els usuaris del servei de correu electrònic Hotmail de Microsoft en podran veure la interfície en català a partir d'aquest divendres. D'aquesta manera, la corporació ha conclòs la traducció a la llengua catalana de tots els serveis de Windows Live. A la vegada, Microsoft ha satisfet una petició històrica de la Plataforma per la Llengua, que ha assegurat que la traducció ha arribat "en part" gràcies a la seva tasca.

El 2007 l'organització va denunciar "el tracte discriminatori que patia la comunitat lingüística catalana" mitjançant la compra de hotmail.cat. Ara aquest domini és de Microsoft i és la porta a la nova versió catalana d'un dels serveis de correu electrònic més populars de tot el món.

L'entitat ha felicitat Microsoft per incorporar el català entre els idiomes en què està disponible la interfície de Hotmail. Tot i això, ha recordat en una nota de premsa que correus d'altres multinacionals, com el Gmail de Google, ja estan disponibles en català "des de fa temps".

Per seleccionar l'idioma català, els usuaris hauran de modificar l'idioma per defecte de la interfície accedint a l'opció de configuració que apareix a la pantalla d'entrada al servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.