Societat

S'entrega l'agressor de la dona morta a Cornellà de Llobregat

Successos

L'home de nacionalitat bosniana que els Mossos d'Esquadra buscaven des de la tarda d'aquest dilluns en relació amb la mort d'una dona a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) ha estat detingut aquest dimarts després que s'entregués a una presó de Barcelona, segons han informat fonts de la investigació.

Vejsil F., de 59 anys i nacionalitat bosniana, ha estat traslladat per agents de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos a dependències policials, on està a l'espera de ser interrogat pels investigadors. El detingut convivia amb una dona bosniana de 50 anys que va ser trobada morta amb signes de violència al pis que compartien a Cornellà de Llobregat.

La dona va morir al pis de Cornellà de Llobregat a causa de les ferides provocades pels cops de l'agressor i suposat company sentimental. L'avís va arribar a través d'un veí cap a les tres de la tarda d'aquest dilluns, i automàticament es va ordenar la recerca del sospitós. Fonts dels Mossos d'Esquadra van insistir després que la hipòtesi de violència masclista era només una línia d'investigació i que no descartaven altres possibilitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.