Societat

Sis detinguts per tràfic de cocaïna a l'Hospitalet de Llobregat

Policial

La Guàrdia Civil va detenir el dia 26 de febrer a l'Hospitalet de Llobregat sis persones per tràfic de drogues. La investigació va començar el passat 17 de febrer després de detenir una ciutadana equatoriana a Barajas amb un quilo de cocaïna amagat a l'interior del seu equipatge. En la mateixa operació s'han intervingut armes detonadores i munició. Entre els detinguts hi ha tres ciutadans espanyols, dos dels quals veïns de Terrassa i un de l'Hospitalet de Llobregat, i tres d'equatorians, un veí de l'Hospitalet, un de Barcelona i un de Terrassa. Tots els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat.

Les posteriors investigacions van permetre descobrir que la detinguda formava part d'un grup de persones que es dedicaven a introduir droga, entre les quals hi havia ciutadans espanyols i equatorians. En el registre del vehicle d'un dels implicats, la Guàrdia Civil va trobar dues pistoles detonadores de la marca Blow Magnum i 10 cartutxos detonadors del calibre 9 mm.

Els detinguts en aquesta ocasió són F.E.F.A., de 31 anys i veí de l'Hospitalet de Llobregat, A.P.M., de 23 anys i veïna de Terrassa i E.R.P., de 18 anys i també veïna de Terrassa, tots de nacionalitat espanyola. També han detingut els ciutadans equatorians R.A.S.G., de 37 anys i veí de l'Hospitalet, L.R.M.B., de 20 anys i veí de Barcelona i W.D.R.B., de 31 anys i veí de Terrassa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Reclamen mesures a Renfe per evitar la desconnexió del sud del país

Tarragona
PORTBOU

Estabilitzen un foc forestal provocat per un cotxe que s’ha incendiat a l’N-260

PORTBOU
medi ambient

El termòmetre supera els 41° al Priorat i l’Ebre

barcelona
Medi Ambient

Peixos morts al Besòs pel vessament de químics de l’incendi de Polinyà

Santa Coloma de Gramenet
Medi Ambient

La platja del Fòrum, tancada per l’arribada d’aigües d’extinció del foc de Polinyà

Sant Adrià de Besòs

Reobre oficialment l’Arqueoparc Coves de Serinyà

serinyà
Societat

Activat el Pla Alfa per risc molt alt d’incendi a 13 comarques

Barcelona

Barcelona dedica un parc a l’activista antifeixista Neus Català

Barcelona
Societat

Els Mossos aixequen 92 actes d’infracció en pisos turístics

Barcelona