Societat

Passa a disposició judicial el marit de la dona morta al seu pis de Cornellà de Llobregat

Successos

El marit de la dona morta dilluns a cops al seu pis de Cornellà de Llobregat ha passat aquest matí a disposició judicial després de restar des d'aquest dimarts a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

Segons ha informat la policia catalana, Vejsil F., de 59 anys i nacionalitat bosniana, es va presentar voluntàriament aquest dimarts al matí a la presó Model de Barcelona amb símptomes evidents d'haver begut. Els Mossos el van detenir i el van traslladar a la comissaria de Cornellà per interrogar-lo, han explicat fonts policials.

La dona va ser trobada cap a les 15.00 hores al seu pis. La víctima presentava diversos cops, tot i que no es descarta que morís per algun altre tipus de ferida.

El fill de la parella, Ismet, va trobar la seva mare a l'habitació familiar envoltada de sang, després que el seu pare sortís de l'habitatge. La família va avisar la policia.

La família va recordar que el marit "feia tres anys que era a la presó per alguna cosa semblant" i que des de dilluns fins dimarts al matí "estava desaparegut". Nombrosos familiars i amics de la dona van acudir al pis, procedents de Madrid, en espera de poder enterrar el cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.