Societat

Fotolog ja parla en català

Comunicació

La interfície de Fotolog, un dels blocs de fotografia més populars de la xarxa, ja està disponible en català. La recent incorporació del català a la llista d'idiomes en què es pot trobar Fotolog és el resultat de la campanya que el juny passat van iniciar un grup d'internautes que demanaven als administradors de Fotolog que fessin la pàgina accessible en català.

Per fer-se conèixer, van crear la pàgina web www.flog.cat, des d'on informaven dels avenços en els diàlegs amb l'empresa. Des de la web afirmen que la notícia els ha "agafat per sorpresa", però la celebren com un gran assoliment i ben aviat renovaran la web i organitzaran actes per celebrar-la.

La iniciativa
A la pàgina web d'aquesta iniciativa es pot consultar una carta enviada als administradors de Fotolog en què s'exposaven arguments com que el català és la setena llengua més parlada a Europa i que Catalunya és on hi ha més blogaires de tot l'Estat espanyol.

La notícia arriba després que divendres Microsoft introduís el català en el seu servei de correu electrònic gratuït Hotmail.

Per tal que la pàgina web es carregui en català n'hi ha prou tenint el navegador ben configurat en aquesta llengua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.