Societat

Reoberta la línia 11 del metro de Barcelona

Les obres, que van començar el 27 de juliol, han servit per col·locar les portes de seguretat a les andanes de les estacions de Casa de l'Aigua i Ciutat Meridiana, i en la instal·lació de la tecnologia per al funcionament dels trens automàtics

La Línia 11 del metro de Barcelona torna a funcionar després d'un mes per implantar el nou sistema de conducció automàtica.

Les obres, que van començar el 27 de juliol, han servit per col·locar les portes de seguretat a les andanes de les estacions de Casa de l'Aigua i Ciutat Meridiana, i en la instal·lació de la tecnologia per al funcionament dels trens automàtics, informa Transports Metropolitans de Barcelona.

Durant el mes de setembre començarà la primera fase de proves, en horari nocturn, per verificar el funcionament del sistema, que ha suposat una inversió d'1,5 milions d'euros i està previst que entri en servei a final d'any.

També s'ha cobert completament l'estació Torre Baró/Vallbona, que fins ara només tenia coberta la zona de les andanes.

Continuen els talls a la L5
El tram de la L5 entre les estacions de Can Boixeres i Collblanc continuarà tancat fins al 9 de novembre per les obres de la futura estació Ernest Lluch i del nou vestíbul de Can Vidalet.

També a la L5, el tram entre Vilapicina i Horta estarà tallat fins al 17 de setembre, per les obres de prolongació d'aquesta línia fins a Vall d'Hebron, on en un futur els usuaris podran enllaçar amb la L3.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.