Societat

La instal·lació d'una catenària rígida obliga a restringir el servei de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies fins al 3 de gener

L'operació afectarà 30.000 persones cada dia les jornades feineres de les festes de Nadal

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) porta a terme les obres d'instal·lació de la nova catenària rígida al túnel de Sant Andreu Arenal-Torre del Baró des d'aquest divendres i fins al 3 de gener.

Aquestes obres obliguen a modificar el servei de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies, un canvi que afectarà 30.000 persones els dies feiners, i pràcticament la meitat els dies festius, segons càlculs de Renfe.

Per dur a terme les connexions, s'habilitarà un servei d'autobusos i es contractaran 90 informadors, que aclariran els dubtes dels passatgers a l'hora de fer els transbordaments.

Mentre durin les obres, els trens de la línia 3 de Rodalies finalitzaran el recorregut a Montcada Bifurcació, on hi haurà una línia d'autobusos que enllaçarà fins a la línia 1 del metro a la parada de Fabra i Puig. També es posarà a disposició dels passatgers una línia d'autobusos entre Montcada Bifurcació i Torre Baró, que permetran enllaçar amb la línia 11 del metro o l'autobús número 62.

Les línies 4 i 7 de Rodalies finalitzaran el seu recorregut a Montcada i Reixac - Manresa, on hi haurà persones informant del trajecte a peu fins a l'estació de Montcada i Reixac, i on es podran agafar els trens de la línia 2 Nord de Rodalies, que penetra a Barcelona pel túnel de Passeig de Gràcia, que no està afectat per les obres a Sant Andreu Arenal. Les estacions de Torre Baró i Sant Andreu Arenal estaran tancades al servei ferroviari d'avui al 3 de gener, mentre durin les obres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.