Societat

La instal·lació d'una catenària rígida obliga a restringir el servei de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies fins al 3 de gener

L'operació afectarà 30.000 persones cada dia les jornades feineres de les festes de Nadal

L'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) porta a terme les obres d'instal·lació de la nova catenària rígida al túnel de Sant Andreu Arenal-Torre del Baró des d'aquest divendres i fins al 3 de gener.

Aquestes obres obliguen a modificar el servei de les línies 3, 4 i 7 de Rodalies, un canvi que afectarà 30.000 persones els dies feiners, i pràcticament la meitat els dies festius, segons càlculs de Renfe.

Per dur a terme les connexions, s'habilitarà un servei d'autobusos i es contractaran 90 informadors, que aclariran els dubtes dels passatgers a l'hora de fer els transbordaments.

Mentre durin les obres, els trens de la línia 3 de Rodalies finalitzaran el recorregut a Montcada Bifurcació, on hi haurà una línia d'autobusos que enllaçarà fins a la línia 1 del metro a la parada de Fabra i Puig. També es posarà a disposició dels passatgers una línia d'autobusos entre Montcada Bifurcació i Torre Baró, que permetran enllaçar amb la línia 11 del metro o l'autobús número 62.

Les línies 4 i 7 de Rodalies finalitzaran el seu recorregut a Montcada i Reixac - Manresa, on hi haurà persones informant del trajecte a peu fins a l'estació de Montcada i Reixac, i on es podran agafar els trens de la línia 2 Nord de Rodalies, que penetra a Barcelona pel túnel de Passeig de Gràcia, que no està afectat per les obres a Sant Andreu Arenal. Les estacions de Torre Baró i Sant Andreu Arenal estaran tancades al servei ferroviari d'avui al 3 de gener, mentre durin les obres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Impulsen una campanya per decorar la persianes de comerços al barri de Sant Antoni

Barcelona

Sant Feliu de Guíxols adquireix sòl per a uns 70 pisos de lloguer públic

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Infraestructures i serveis

La línia L4 torna a la normalitat després d’un mes d’obres

Barcelona
Societat

El servei de primera acollida de Reus atén 280 persones en sis mesos

Reus
Societat

Entra en erupció un volcà a Islàndia per sisena vegada des de desembre

barcelona

Més de 70 cigonyes mortes per electrocució en només cinc dies

GIRONA

Un 25% de positius en consum d’alcohol en els controls de la Policia Local

PALAFRUGELL
SALT

Acaben els treballs de reforma de la pista del poliesportiu

SALT
ROSES

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer Llotja

ROSES