Societat

Talls en tres línies de Rodalies Renfe al Nadal

Les vies afectades passen pel túnel de la Meridiana i uneixen Barcelona amb Manresa, Vic, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Martorell i Sant Vicenç de Calder

Les tres línies de Rodalies Renfe que passen pel túnel de la Meridiana i que uneixen Barcelona amb Manresa, Vic, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Martorell i Sant Vicenç de Calders patiran talls durant aquest Nadal. Concretament, des del 25 de desembre fins al 3 de gener, les estacions de Torre Baró i Sant Andreu Arenal estaran fora de servei per la instal·lació d’una catenària rígida.

Així, la línia C-3 (que cobreix el tram entre Vic i l’Hospitalet) finalitzarà el trajecte a Montcada Bifurcació. L’alternativa per als usuaris serà agafar busos llançadora que els portaran fins a Torre Baró o Fabra i Puig per enllaçar amb el metro (línies 11 i 1, respectivament).

El tram nord de la C-4 (que surt de Manresa o Terrassa) també finalitzarà a Montcada Bifurcació. Els viatgers podran optar per baixar a l’estació anterior, Montcada i Reixac, i fer transbord a peu a una altra línia de Renfe, la C-2. Pel que fa al tram sud (procedent de Sant Vicenç de Calders o Vilafranca del Penedès), arribarà fins a Arc de Triomf i continuarà per un altre túnel fins a Badalona.

El servei de trens de la línia C-7 (Martorell-l’Hospitalet) començarà i finalitzarà el servei a Montcada Bifurcació. En tots els punts afectats hi haurà personal d’informació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Transports

La L10 nord recupera demà el servei, dos dies abans del previst

Barcelona
Transports

Renfe no diu com resoldrà el tall entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders

Tarragona

Tallaran un vial lateral de Països Catalana per les obres del BRCAT

SALT
Societat

Impulsen una campanya per decorar la persianes de comerços al barri de Sant Antoni

Barcelona

Sant Feliu de Guíxols adquireix sòl per a uns 70 pisos de lloguer públic

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Infraestructures i serveis

La línia L4 torna a la normalitat després d’un mes d’obres

Barcelona
Societat

El servei de primera acollida de Reus atén 280 persones en sis mesos

Reus
Societat

Entra en erupció un volcà a Islàndia per sisena vegada des de desembre

barcelona

Més de 70 cigonyes mortes per electrocució en només cinc dies

GIRONA