Societat

Talls en tres línies de Rodalies Renfe al Nadal

Les vies afectades passen pel túnel de la Meridiana i uneixen Barcelona amb Manresa, Vic, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Martorell i Sant Vicenç de Calder

Les tres línies de Rodalies Renfe que passen pel túnel de la Meridiana i que uneixen Barcelona amb Manresa, Vic, Terrassa, Vilafranca del Penedès, Martorell i Sant Vicenç de Calders patiran talls durant aquest Nadal. Concretament, des del 25 de desembre fins al 3 de gener, les estacions de Torre Baró i Sant Andreu Arenal estaran fora de servei per la instal·lació d’una catenària rígida.

Així, la línia C-3 (que cobreix el tram entre Vic i l’Hospitalet) finalitzarà el trajecte a Montcada Bifurcació. L’alternativa per als usuaris serà agafar busos llançadora que els portaran fins a Torre Baró o Fabra i Puig per enllaçar amb el metro (línies 11 i 1, respectivament).

El tram nord de la C-4 (que surt de Manresa o Terrassa) també finalitzarà a Montcada Bifurcació. Els viatgers podran optar per baixar a l’estació anterior, Montcada i Reixac, i fer transbord a peu a una altra línia de Renfe, la C-2. Pel que fa al tram sud (procedent de Sant Vicenç de Calders o Vilafranca del Penedès), arribarà fins a Arc de Triomf i continuarà per un altre túnel fins a Badalona.

El servei de trens de la línia C-7 (Martorell-l’Hospitalet) començarà i finalitzarà el servei a Montcada Bifurcació. En tots els punts afectats hi haurà personal d’informació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.