Societat

Veïns de Santa Coloma intenten entrar a l'Ajuntament durant una manifestació contra la corrupció

Un miler de persones s'han aplegat sota el lema 'Fora polítics corruptes, ara el poble!' i han exigit aturar tots els projectes urbanístics "especulatius" de la població

Un grup de 30 veïns de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) han intentat entrar aquesta tarda a l'Ajuntament i han provocat una minuts de tensió en l'inici d'una manifestació contra la corrupció convocada per la Plataforma per la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, a la qual s'ha afegit després la Plataforma de Veïns Afectats del barri de Singuerlín.

Aquest grup de persones han colpejat la porta per fer-la caure i ocupar el consistori, però la Guàrdia Urbana ha aconseguit frenar-los i allunyar-los de la façana de l'edifici.

Més d'un miler de persones s'han aplegat finalment sota el lema Fora polítics corruptes, ara el poble!. Al llarg del recorregut s'han pogut sentir frases com Adéu Bartomeu, en referència a l'exalcalde de la ciutat, Bartomeu Muñoz, o El PSC no val res.

El portaveu de la Plataforma per la Defensa de la Serra de Marina i Can Zam, Jordi Pastor, ha reivindicat la dissolució del consistori i la creació d'una junta gestora fins a les pròximes eleccions municipals. També ha exigit aturar tots els projectes urbanístics "especulatius" de la població, especialment aquells que estan sota sospita en el marc de l'operació Pretòria i la publicació de la declaració de patrimoni que per llei van fer els membres del consistori quan van accedir al càrrec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.