Societat

Pancartes per la llibertat de Robin dels Bancs

El grup de suport a Enric Duran, el jove empresonat per no haver tornat diversos crèdits que ha invertit en actuacions socials, ha penjat una pancarta a Montserrat per reivindicar-ne la llibertat

El col·lectiu de suport a Enric Duran, el jove conegut com a Robin dels Bancs que va estafar diverses entitats de crèdit per destinar els diners a accions socials, ha penjat una pancarta gegant a Montserrat per reivindicar la posada en llibertat del noi.

Diversos membres del col·lectiu, escaladors entrenats i equipats, van pujar a la muntanya aquest dimecres per penjar-hi un gran llençol amb la llegenda "Enric, llibertat". Simultàniament, un altre grup, en aquest cas de submarinistes, se submergia a les aigües de Tossa de Mar per posar una altra pancarta amb la mateixa reivindicació en un vaixell enfonsat a la Costa Brava.

El col·lectiu defensa que Duran, empresonat provisionalment després de la seva fugida a l'estranger i la tornada posterior, ha de ser posat en llibertat fins que se celebri el judici, en el qual compareixerà com a acusat d'estafa continuada. L'advocat de Duran ha presentat a l'Audiència de Barcelona un recurs per demanar la llibertat provisional per a Duran. El jutjat d'instrucció 29 de Barcelona va decidir fer-lo empresonar perquè considera que hi ha risc que torni a fugir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.