Societat

Llargues cues a les administracions de loteria barcelonines per al sorteig de Reis

El responsable de la Valdés se sorprèn de la resposta de la ciutadania

Les administracions de loteria de Barcelona registren aquests dies llargues cues de clients que esperen torn per adquirir dècims del sorteig de Reis, que es farà dimecres que ve.

A l'administració Valdés, una de les més concorregudes, aquest matí s'han produït llargues cues de persones que esperaven al carrer. L'administrador, Jordi García Valdés, ha explicat que a causa de la gran afluència de compradors, "segurament dimarts ja no quedarà loteria" per al sorteig.

Tot i haver repartit fa uns dies un tercer i un quart premi de la grossa, Valdés ha manifestat que estava sorprès per la cua que s'havia format a l'entrada de l'establiment. "És una bogeria, quan dónes un premi ve més gent", ha comentat.

Per la seva banda, una de les compradores, María Dolores, ha explicat que pensava que "hi hauria menys gent", però així i tot no li ha importat esperar fins que li toqués el torn. En aquest sentit, ha considerat que "potser perquè hi va tocar l'altre dia la gent ha decidit venir a aquesta administració".

Un altre dels compradors, Francisco Ruiz, ha confessat que va guanyar un petit premi en el sorteig de Nadal i que ara hi tornava "una altra vegada a veure si toca". Francisco també s'ha sorprès en veure la cua, però ha afegit que tot i ser llarga, era "molt ràpida".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.