Societat

Reobren la facultat de comunicació de la UAB, tancada pels anti-Bolonya

Un centenar d'estudiants, segons els alumnes, i una vintena, segons la universitat, han mantingut tancat l'accés al recinte per protestar contra el Pla de Bolonya

Dos guàrdies de seguretat de la UAB han reobert a les 10.37 hores la Facultat de Ciències de la Comunicació després que diversos estudiants anti-Bolonya en bloquegessin l'accés.

Un centenar d'estudiants, segons els alumnes, i una vintena, segons la universitat, han mantingut tancat l'accés al recinte durant hora i mitja per protestar contra el Pla de Bolonya.

Segons ha confirmat la universitat, a l'esmentada hora s'ha restablert la normalitat a les aules i s'han pogut reprendre les classes, així com les pràctiques en els tallers de ràdio i televisió de la facultat.

Durant l'hora i mitja els alumnes s'han encadenat i han plantat la pancarta Moratòria. Facultat tancada. En declaracions, una portaveu de la Coordinadora d'Assemblees de Facultats, María Pizar, ha demanat que s'ajorni un any la implantació de Bolonya perquè els estudiants "puguin decidir quins estudis volen i com els volen".

Els estudiants han entrat a la facultat quan encara no havien començat les classes, al voltant de les 9.00 hores, fet que els ha permès encadenar-se a les portes i deixar fora professors i alumnes i impedir la realització de les classes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.