Societat

Detenen a Gavà Alessandro De Fronzo, un mafiós que figurava en la llista dels més buscats a Itàlia

El detingut ha d'enfrontar-se a una pena prevista de no menys de 15 anys de presó per un delicte d'organització criminal per al tràfic de drogues, agreujat per conspiració i banda armada

La policia estatal ha detingut a Gavà Alessandro De Fronzo, un dels membres més rellevants del clan Palermiti i que estava reclamat per les autoritats italianes per delictes de tràfic de drogues i associació il·lícita.

De Fronzo es troba en la llista dels més buscats per la justícia italiana i és el responsable del subministrament de drogues (haixix, èxtasi, marihuana i cocaïna) al grup mafiós al qual pertany, liderat per Eugenio Palermiti, qui finalment distribuïa la droga a Itàlia.

Per a la seva detenció, agents del cos dels Carabinieri, la policia Penitenciària i Interpol Roma s'han desplaçat al nostre país en diverses ocasions.

Les extremes mesures de seguretat adoptada per l'arrestat, amb canvis continus d'habitatge, vehicles i fins i tot aparença física, dificultaven la seva localització.

Finalment la seva detenció es va efectuar en una estació de servei de la C-32 a la localitat de Gavà, després de diversos mesos d'indagacions. De Fronzo portava documentació falsa a nom de Luigi Contugno al moment de la seva detenció.

Alessandro De Fronzo ha d'enfrontar-se a una pena prevista de no menys de 15 anys de presó per un delicte d'organització criminal per al tràfic de drogues, agreujat per conspiració i banda armada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Reclamen mesures a Renfe per evitar la desconnexió del sud del país

Tarragona
PORTBOU

Estabilitzen un foc forestal provocat per un cotxe que s’ha incendiat a l’N-260

PORTBOU
medi ambient

El termòmetre supera els 41° al Priorat i l’Ebre

barcelona
Medi Ambient

Peixos morts al Besòs pel vessament de químics de l’incendi de Polinyà

Santa Coloma de Gramenet
Medi Ambient

La platja del Fòrum, tancada per l’arribada d’aigües d’extinció del foc de Polinyà

Sant Adrià de Besòs

Reobre oficialment l’Arqueoparc Coves de Serinyà

serinyà
Societat

Activat el Pla Alfa per risc molt alt d’incendi a 13 comarques

Barcelona

Barcelona dedica un parc a l’activista antifeixista Neus Català

Barcelona
Societat

Els Mossos aixequen 92 actes d’infracció en pisos turístics

Barcelona