Societat

Comencen els exàmens de selectivitat de setembre

1.811 estudiants s'examinaran a partir d'avui dels exàmens de la convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat, 210 joves menys que l'any passat

1.811 estudiants comencen avui els exàmens de la convocatòria extraordinària de les proves d'accés a la universitat (PAAU) de setembre, 210 joves menys que l'any passat.

Per demarcacions, a Barcelona s'examinaran 1.431 estudiants, a Girona 137, a Lleida 35 i a Tarragona 148, segons el Comissionat per a Universitats i Investigació de la Generalitat.

607 estudiants es presenten per la via de ciències socials, 491 per les de salut, 386 per la cientificotècnica, 244 per humanitats, 58 per arts, 17 per la cientificotècnica juntament amb la de ciències de la salut, i vuit més per la via combinada d'humanitats i ciències socials.

Per a aquestes proves, que finalitzen dijous, s'han organitzat 12 tribunals que s'ubicaran en universitats de Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida i Cerdanyola del Vallès. Els estudiants podran conèixer les notes el 23 de setembre a través de la pàgina web del Consell Interuniversitari de Catalunya.

26.390 estudiants es van presentar als exàmens de la convocatòria de juny, dels quals un 93,07% va aprovar i la nota mitjana va ser de 6,16.

Els alumnes que s'examinin en la convocatòria de setembre seran els últims de la generació de la llei d'ordenació general del sistema educatiu (Logse).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.