Societat

Trias: "La meva ciutat no és la capital del sexe fàcil, la del 'botellón' i la de poder anar com es vulgui pel carrer"

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona diu que està "a favor que Catalunya sigui algun dia independent"

El president del grup municipal de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha criticat aquest dimarts el model de ciutat de l'alcalde, Jordi Hereu, a qui considera "incapaç de liderar la ciutat" després de la imatge degradada denunciada pels mitjans de comunicació aquestes últimes setmanes. "Pot ser la capital del sexe fàcil, la del botellón, aquella on tothom pot anar com vulgui pel carrer, però no és la meva opció de Barcelona", ha remarcat en declaracions a RAC 1.

Trias s'ha mostrat partidari de prohibir la prostitució, però ha remarcat que com que ara "no és possible, cal regular la situació". El dirigent de CiU ha criticat la gestió d'Hereu davant la complicada situació que està vivint Barcelona, amb la presència de la prostitució al centre de la ciutat, l'increment de la mendicitat, el creixement de la venda ambulant, la brutícia i el consum de droga a l'aire lliure.

Sobre Telma Ortiz
Trias s'ha referit també a la contractació de Telma Ortiz, germana de Letícia, per part del govern d'Hereu. Pel líder de CiU, "és curiós" que l'ajuntament hagi contractat aquesta persona, que assegura que li han dit que "és competent i està capacitada per ocupar aquest càrrec". Trias ha dit que no entén que "en una situació de dificultat econòmica com l'actual, l'ajuntament no pari de crear càrrecs nous".

Catalunya independent
Sobre la consulta d'Arenys de Munt, Trias ha assegurat que sempre ha estat "a favor que Catalunya sigui algun dia independent", però ha remarcat que ara "no és el moment ideal". Considera que Catalunya "ha d'estat cohesionat com a poble" per arribar algun dia "a fer el cim". "Si no estem cohesionats, ens quedarem a mig camí", ha remarcat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.