Societat

A Espanya li calen "molts i sants sacerdots", segons Rouco Varela

Espanya "és una nació marcada en el més profund de la seva ànima i del seu esser històric per la professió de la fe catòlica", diu el cardenal-arquebisbe de Madrid

El cardenal-arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela, ha afirmat que Espanya li calen "molts i sants sacerdots" durant l'homilia que ha pronunciat a la missa de renovació de la consagració d'Espanya al Cor de Jesús en un acte que s'ha celebrat en el Cerro de los Ángeles, a Getafe (Madrid), coincidint amb el 90 aniversari de la inauguració del monument, el 1919, pel rei Alfons XIII, a la qual han assistit nombrosos fidels.

En la seva homilia Rouco-Varela ha indicat que els temps han canviat tants anys després, però "també avui necessita" Espanya, "els béns de la reconciliació, de la solidaritat, de la justícia, de la concòrdia i de la pau". "El terrible atemptat d'ETA que li va costar la vida a un servidor de la seguretat i de la pau de tots els espanyols ho posa dramàticament una vegada més de manifest", segons Rouco Varela.

Rouco Varela també ha posat de manifest que Espanya "és una nació marcada en el més profund de la seva ànima i del seu esser històric per la professió de la fe catòlica". A més s'ha preguntat si Espanya pot "trobar avui els camins d'un futur ple dels béns que constitueixen i asseguren la dignitat de la persona i el bé comú de tots els seus fills i filles abandonant la fe dels seus majors".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona

Una avaria deixa sense aigua les urbanitzacions Font Bona i Selva Brava

LLAGOSTERA
societat

Una incidència tecnològica global afecta l’aeroport del Prat, el 061 i diversos hospitals

barcelona
SOCIETAT

Repunt de furts a Lleida i preocupació per l’aparició d’armes blanques en aldarulls

Lleida

Dos denunciats per un abocament il·legal enmig del bosc

BESCANÓ
seguretat

Barcelona incorpora 40 agents cívics més durant la Copa Amèrica

Barcelona