Societat

Un anònim ja va denunciar Millet el 2002 a l'Agència Tributària de desviació de diners

Advertia que l'aleshores president del Palau de la Música i els seus col·laboradors distreien diners per a viatges, creuers, Mercedes i obres a les seves cases particulars

Un denunciant anònim va advertir l'any 2002 a l'Agència Tributària que l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i els seus col·laboradors desviaven diners de la institució en creuers, viatges i "Mercedes 500", a més d'obres en els seus habitatges particulars.

A l'anònim, un familiar d'una treballadora del Palau assegurava tenir coneixement de l'"alt grau de corrupció que existeix en aquesta institució que presideix l'inefable senyor Fèlix Millet". En concret, la denúncia afegia que "operen amb una doble comptabilitat i es manegen grans quantitats de diners negres que el senyor Millet i els seus col·laboradors deriven per a benefici propi (creuers, viatges, Mercedes 500...), a banda d'obres i serveis que obtenen per als seus habitatges i residències particulars i que realitzen camuflades en factures a càrrec de la Fundació.

L'anònim denunciava també que Millet i el seu entorn cobraven "quantioses comissions per la contractació d'obres i serveis" i concloïa: "m'horroritza pensar l'espoliació que patirem els contribuents amb les grans obres que aviat es realitzaran".

Al seu informe remès a la Fiscalia, l'Agència Tributària admet que aquesta denúncia no va motivar inicialment una investigació, a causa del seu "caràcter anònim, la seva falta de justificació, així com la seva escassa transcendència fiscal". Això no obstant, la denúncia anònima cobra un nou interès a la llum de la investigació fiscal duta a terme l'any 2003 per l'Agència Tributària, que, per aquest motiu, decideix enviar a la Fiscalia una fotocòpia de la carta al juliol de l'any passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.