Societat

Detenen un menor de l'Hospitalet de Llobregat pel crim de la Zona Hermètica

Ha estat arrestat aquest dimarts i el consideren autor de la punyalada que va matar un jove dominicà de 19 anys veí de Barcelona

Un menor d'edat detingut aquest dimarts a l'Hospitalet de Llobregat és el presumpte autor de la ganivetada que diumenge a la matinada va matar un noi de 19 anys.

Els investigadors dels Mossos d'Esquadra, que han reconstruït els fets mitjançant les declaracions dels testimonis tot i no haver estat alertats dels fets quan es van produir, han localitzat el sospitós a l'Hospitalet dos dies després del crim. El jove passarà ara a disposició de la fiscalia de menors, que serà la que haurà de demanar les mesures cautelars que consideri oportunes el jutge de menors.

La víctima, de nacionalitat dominicana, va morir diumenge al matí a l'Hospital del Mar, hores després d'haver participat en una baralla a l'àrea de discoteques coneguda com a a Zona Hermètica, a Sabadell.

No va voler avisar els serveis d'emergències i va demanar als seus amics que el portessin a casa, a Barcelona, però després es va trobar cada vegada pitjor i va ser traslladat pels familiars a l'hospital, on va arribar amb una aturada cardiorespiratòria.

Va ser el centre sanitari que va avisar els Mossos d'Esquadra de la mort violenta que van certificar els metges.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.