Societat

Alberto Fernández Díaz demana la dimissió d'Hereu

Considera la destitució del primer tinent d'alcalde, Carles Martí, només "un tallafocs polític"

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat avui la dimissió de l'alcalde, el socialista Jordi Hereu, i ha considerat que la destitució del primer tinent d'alcalde de Benestar i Cohesió Territorial, Carles Martí, per la consulta de la Diagonal és només "un tallafocs polític".

Fernández Díaz ha apel·lat a la responsabilitat de l'alcalde, al qual ha instat a "donar la cara", tal com feia en la publicitat sobre la consulta de l'avinguda Diagonal, i a actuar amb coherència i en conseqüència, i dimitir.

En roda de premsa, el líder popular ha manifestat el "fracàs" de la consulta, i ha afegit que provoca un "descrèdit" del govern municipal i un "desprestigi" de l'alcalde.

Així mateix, ha destacat la "baixa" participació i el resultat majoritari de l'opció C. Ha criticat "l'obsessió d'Hereu" per la celebració de la consulta i voler organitzar els Jocs d'Hivern de 2022, i li ha retret que no es preocupi, segons ell, per la delinqüència, la crisi, la immigració i la millora de les polítiques socials.

Fernández Díaz ha aprofitat per recordar que el PP va ser l'únic que no va donar suport a la idea de la consulta i que fins i tot va proposar ajornar-la per no fer el "ridícul que s'ha fet". "Ja avançàvem el fracàs", ha reblat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.