Societat

Nadal creu que la presumpta implicació de l'Incasol amb el cas Pretòria "és una confusió"

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques diu que no s'ha detectat "cap irregularitat" en els procedimenrs administratius del seu departament en relació al cas de presumpta corrupció urbanística

Joaquim Nadal, conseller de Política Territorial i Obres Públiques, creu que la implicació de l'Institut Català del Sòl, Incasol, amb el cas Pretòria, i especialment la implicació del gerent de l'organisme, Emili Mas, és “una confusió”.

Segons el jutge de l'Audiència Nacional, Baltasar Garzón, Emili Mas podria haver presenciat una conversa amb diversos imputats en què es parlava de falsificar factures per desviar fons de la Unió Europea.

“No interpreto que en la conversa gravada, en la qual hi ha el senyor Emili Mas, es parlés de falsificació de factures, sinó que, i després de les explicacions que m'ha donat el senyor Emili Mas, ell va reclamar a l'Ajuntament de Santa Coloma que fes les justificacions que pertocaven dels ajuts de la llei de barris, que no són fons de cohesió”, ha dit Nadal a El matí de Catalunya Ràdio, on ha acabat recalcant: “Per tant, aquí jo interpreto que hi ha algun tipus de confusió”.

Nadal també ha dit que no hi ha cap irregularitat en els procediments administratius del seu departament en relació amb la presumpta trama de corrupció urbanística del cas Pretòria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.