Societat

Presó per al propietari d'una discoteca per a adolescents per violar menor

La víctima és una adolescent alemanya de 16 anys que es trobava a la capital catalana en un intercanvi escolar

El propietari d'una discoteca per a adolescents de Barcelona ha ingressat a la presó acusat de violar a una menor a l'interior del local després de subministrar-li una substància per vèncer la seva resistència.

Segons publica avui "El País", la víctima és una adolescent alemanya de 16 anys que es trobava a la capital catalana en un intercanvi escolar i que ja ha tornat al seu país.

Segons la seva declaració davant els Mossos d'Esquadra, els fets van succeir el 9 de maig passat en la discoteca Young Cherry de Barcelona, un local per a joves a partir de 16 anys pròxim a la Plaça Espanya.

Segons el seu relat, el propietari del local, Alberto H., la va introduir en un reservat al costat de la cabina del discjòquei després d'invitar-la a una copa, i allà la va penetrar vaginalment primer, i després li va oferir diners perquè no expliqués el que havia passat, a més d'amenaçar-la.

Els Mossos van detenir al presumpte agressor el dia 11 passat a partir de la declaració de la víctima, de l'informe del forense i de que un dels discjòqueis reconegués que va estar en aquella habitació amb l'acusat.

La menor va ser atesa a l'Hospital del Mar el dia 11 passat per una crisi d'ansietat, i el dia 13 va ser reconeguda de nou per un psiquiatre. D'aquí a uns dies tornarà a Barcelona per declarar davant del jutge, segons aquestes mateixes fonts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.