Societat

Geli assegura que les reaccions al·lèrgiques a les vacunes de la grip A al Canadà són un cas "puntual"

La consellera de Salut demana a la població que continuï amb la campanya. Només un 25% del personal mèdic es posarà la vacuna

La consellera de Salut, Marina Geli, ha assegurat que la reacció al·lèrgica que alguns pacients canadencs han patit després de vacunar-se contra la grip nova és un cas "puntual" i ha indicat que "no s'ha de generalitzar" amb aquest tema.

En aquest sentit, Geli ha recomanat a la població que segueixi vacunant-se amb total normalitat especialment aquells segments de la ciutadania que formen part de la població amb més risc perquè segons diu es tracta d'un lot que a Catalunya no ha arribat. Geli ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la nova Clínica del Vallès de Sabadell.

El 25% del personal sanitari
Només entre un 20 i un 25% del personal sanitari es vacunarà contra la grip nova tot i ser un dels col·lectius de risc pel fet d'estar en contacte amb malalts, segons ha admès. Cal dir que durant la millor campanya de vacunació contra la grip estacional dels darrers deu anys només es van vacunar un 35% dels metges i infermers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.