Societat

L'assassí de Touriño identifica l'inductor perquè va sopar amb ell la vigília del crim

Ha confirmat les declaracions que havia fet anteriorment en què va inculpar el seu cunyat de ser "el cervell" de l'assassinat

Jorge Andrés M.G., el sicari que va matar l'empresari Félix Martínez Touriño, aquest dimecres, ha identificat sense dubtes al suposat inductor del crim, que el va instar a cometre l'assassinat en un sopar que van compartir la nit abans del crim del carrer Santaló.

Segons han informat fonts judicials, la roda de reconeixement s'ha practicat aquest matí al jutjat d'instrucció número 18 de Barcelona, que investiga l'assassinat del director del Centre de Convencions de Barcelona, ocorregut el passat 9 de febrer al carrer Santaló de la capital catalana.

El sicari ha ratificat davant la jutge les declaracions que va fer davant els Mossos d'Esquadra i la pròpia magistrada després de la seva detenció. En aquestes, va incriminar el presumpte "cervell" de la trama, Manuel M., company de feina de la víctima sota les seves ordres que suposadament va encarregar el crim quan Touriño va descobrir que s'enriquia a costa de l'empresa.

Jorge Andrés M. ha pogut identificar sens dubte el suposat autor intel·lectual del crim. Segons el seu relat, aquest es va involucrar directament en els preparatius de l'assassinat, participant fins i tot amb altres membres de la trama en les tasques de seguiment i localització de la víctima.

Precisament, el sicari, segons la seva versió, va sopar la nit abans del crim en un bar d'entrepans de la plaça Francesc Macià de Barcelona amb el presumpte "cervell", que li va urgir a cometre l'assassinat l'endemà, quan Touriño havia de viatjar a França per desemmascarar Manuel M. davant els directius de l'empresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.