Societat

Eulàlia Parés, nova directora financera del Palau de la Música

Parés substitueix en el càrrec Gemma Montull, imputada en el cas Palau, juntament amb l'expresident de l'entitat, Fèlix Millet, i el seu pare i exdirector administratiu, Jordi Montull

Eulàlia Parés Ral ha estat nomenada directora financera i de recursos humans del Palau de la Música Catalana. Parès substitueix en el càrrec Gemma Montull, imputada en el cas Palau juntament amb l'expresident de l'entitat, Fèlix Millet, i el seu pare i exdirector administratiu, Jordi Montull.

La nova directora tindrà responsabilitat sobre les finances, l'administració i el personal de totes les entitats que integren el Palau de la Música Catalana. Aquesta és la primera incorporació corresponent al nou comitè de direcció, que actuarà amb una estructura simplificada.

El passat mes de novembre, la presidenta del Palau de la Música, Mariona Carulla, i el director executiu, Joan Llinares, ja van esbossar les properes actuacions a l'entitat, fonamentades en el control intern, el rigor en la gestió i la simplificació d'estructures de govern, com també en la màxima transparència i la qualitat artística i musical. La nova direcció vol potenciar el paper de l'Orfeó Català.

Llicenciada en Econòmiques i diplomada en Empresarials per la Universitat de Barcelona, i Màster en Ciències dels Negocis per Management School, Parés ha complementat la seva formació amb diversos cursos de management, tresoreria, control de gestió i fiscalitat. Amb anterioritat, la nova directora financera i de recursos humans del Palau va ser adjunta a la direcció financera d'Aigües de Barcelona, després d'una etapa d'onze anys al Grup Cespa.

Del 1988 al 1992 va treballar al departament financer de Grup Torras, filial de KIO, i entre 1983 i 1987 va exercir el càrrec de controladora econòmica a Faessa (Grup Valeo).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Minuts de silenci a Salou i Sabadell pels feminicidis del cap de setmana

Sabadell
URBANISME

Fons Next Generation per millorar el punt de control al riu Cardener

Súria
URBANISME

Proposen una moratòria de llicències urbanístiques d’un any a una trentena de solars

salt
MEDI AMBIENT

Reclamen un pla urgent per acabar amb els gasos contaminants als avencs del Garraf

Sitges
salut

La vacunació infantil s’estanca per sota dels nivells prepandèmia

Barcelona
SOCIETAT

El 70% de la llars amb infants malbarata aliments habitualment

Barcelona
societat

Intensifiquen els controls per evitar que la gent deixi la brossa fora dels contenidors

girona
societat

Inicien l’enderrocament del convent de les carmelites descalces

girona
Societat

Mor Teresa San Román, excatedràtica d’antropologia social i cultural de la UAB