Societat

El gerent del MNAC, nou director del Palau de la Música

Joan Llinares substitueix Fèlix Millet, destituït pel cas del desviament de fons que investiga la justícia

Representants de les tres administracions que formen part del consorci del Palau de la Música Catalana –ministeri de Cultura, Generalitat i Ajuntament de Barcelona– han decidit aquesta tarda destituir Félix Millet del càrrec de vicepresident del consorci i nomenar director executiu del Palau Joan Llinares, fins ara gerent del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Per part del ministeri ha assistit a la reunió el director general de l'Institut Nacional d'Arts Escèniques i de la Música (INAEM), Félix Palomero; per part de la Generalitat, el secretari general de Cultura, Lluís Noguera, i el secretari de Cultura, Eduard Voltas; en representació municipal ha estat el delegat de Cultura, Jordi Martí; i en representació del Palau de la Música, el membre de la Fundació Josep Maria Busquets. També ha assistit a la reunió una assessora jurídica per aixecar acta.

Millet tenia dos càrrecs més al Palau –president de l'Orfeó Català i president de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana– dels quals va ser suspès temporalment pels membres de la junta directiva de l'Orfeó el dilluns 27 de juliol, quan ell va posar a disposició els seus càrrecs. La fins ara vicepresidenta primera de l'Orfeó Català, Mariona Carulla i Font, el substitueix com a presidenta executiva del Palau.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.