Societat

Continuen els problemes per votar en alguns punts de la consulta de la Diagonal

Encara hi ha incidències en un 4% de punts de votació presencial. El vot per internet segueix sent lent en molts moments, malgrat que s'ha quadruplicat l'ample de banda

L'Ajuntament de Barcelona encara no ha solucionat del tot els problemes de connexió que impedeixen que tots els punts de votació de la consulta sobre la Diagonal funcionin amb total normalitat. Malgrat que el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Ramon Garcia-Bragado, ha dit aquest dimarts al matí que tot el sistema "funciona amb normalitat", el consistori ha reconegut que encara hi ha incidències en un 4% dels punts. Pel que fa a les votacions per internet, l'Ajuntament assegura que funciona "amb normalitat", tot i reconèixer que en casos de càrrega de la xarxa es produeix "més lentitud".

El problema de la lentitud per votar per internet es manté malgrat que s'ha quadruplicat l'ample de banda per "solucionar" les incidències.

Des de l'Ajuntament han recalcat que tots els barcelonins que tinguin algun tipus de dubte sobre el procés de vot poden trucar al telèfon del civisme, 900 226 226, o demanar un dels impresos de reclamació que hi ha als mateixos punts de votació presencial.

L'Ajuntament ha ofert aquestes dades només unes hores després de reconèixer que en la primera jornada de votacions només un 1,79% del cens hi havia participat, de manera que s'ha arribat a la xifra de 25.379 barcelonins. Per Garcia-Bragado, aquestes dades són positives.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.