Societat

Talls en tres línies de metro per les obres de l'estiu

Se suspendrà el servei en trams de la L5, la L2 i la L11. Els treballs començaran a l'agost i els més llargs duraran fins al novembre

La L5 del metro de Barcelona estarà tallada entre les estacions Can Boixeres i Collblanc des del 3 d'agost fins el 9 de novembre, per les obres de la futura estació Ernest Lluch i del nou vestíbul de Can Vidalet, segons ha informat el director general de Transport Públic de la Generalitat, Manel Villalante.

Aquestes obres, que costaran 48 milions d'euros, ocasionaran molèsties als usuaris perquè hauran de fer transbords entre les estacions tallades agafant autobusos que faran un recorregut substitutori i que els aproparà als trens, el metro i el tramvia. La direcció de transport públic també recorda que podran utilitzar la resta de la xarxa ferroviària.

El servei d'autobusos B1 connectarà Pubilla Cases amb Collblanc; el servei B2 connectarà Can Serra, Can Vidalet i Ca n'Oliveres, i el servei B3 connectarà Can Boixeres, Sant Ildefons, Just Oliveres, Can Serra i Pubilla Cases.

La L5 també quedarà tallada entre Vilapicina i Horta a partir del 3 d'agost i fins al 17 de setembre, com a conseqüència de les obres de prolongació d'aquesta línia fins a Vall d'Hebron, i els usuaris disposaran d'un servei d'autobús substitutori.

A més a més, la L2 i la L11 també sofriran afectacions. Quant a la primera, el servei quedarà interromput entre La Pau i Pep Ventura del 5 al 30 d'agost, per executar les obres de renovació de la via i de la plataforma en aquest tram. Els usuaris tindran a la seva disposició autobusos que enllaçaran les estacions que quedaran fora de servei.

La L11 també restarà tallada íntegrament des del 27 de juliol al 6 de setembre, per realitzar els últims treballs que permetran la implantació del sistema de conducció automàtica a finals d'any. Els viatgers disposaran de busos de reforç que faran un recorregut similar al del metro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera