Societat

La querella de la fiscalia acusa també Jordi Montull

Montull va seguir ahir el mateix camí que Millet va emprendre dimarts en apartar-se dels càrrecs i va anunciar la seva decisió de jubilar-se al setembre

Jordi Montull, responsable de la direcció administrativa de la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música, és una de les cinc persones contra les quals la fiscalia ha formalitzat una querella pel presumpte desviament de 2,3 milions d’euros. Els noms de Montull i Fèlix Millet són els dos únics que fins ara han transcendit, ja que la investigació del jutjat d’instrucció número 30 es desenvolupa sota secret de sumari.

Montull va seguir ahir el mateix camí que Millet va emprendre dimarts en apartar-se dels càrrecs i va anunciar la seva decisió de jubilar-se al setembre. Va ser la fórmula elegant que s’ha trobat per no dir que se l’havia convidat a deixar la institució.

Una de les col·laboradores de Montull els últims anys ha estat la seva filla, Gemma Montull, directora financera del Palau. Entre les cinc persones acusades a la querella se sap que hi ha una dona.

Montull és un antic col·laborador de Millet i un home de la seva màxima confiança. Als anys vuitanta Millet el va incorporar al Palau de la Música, pràcticament al mateix temps que Rosa Garicano, actual directora general de la Fundació, filla del ministre de Governació amb Franco i exgovernador civil de Barcelona Tomás Garicano Goñi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.