Societat

Una protesta d'agricultors francesos provoca retencions a la AP-7 a La Jonquera

La federació departamental dels sindicats d'explotacions agrícoles dels Pirineus Orientals ha distribuït gratuïtament préssecs del Rosselló a la A-9, a l'alçada del peatge del Voló

Una acció reivindicativa d'agricultors francesos al peatge del Voló provoca retencions d'entre un i dos quilòmetres a l'autopista AP-7, entre la Jonquera i la frontera d'entrada a França, segons el Servei Català de Trànsit (SCT).

La protesta provoca un quilòmetre de cua, en sentit França, ja que s'està evitant l'entrada de camions carregats de fruita per por a que els llancin el producte. En sentit Girona hi ha dos quilòmetres de cua.

La Federació departamental dels sindicats d'explotacions agrícoles dels Pirineus Orientals ha distribuït gratuïtament préssecs del Rosselló a la A-9, a l'alçada del peatge del Voló. Aquest sindicat ja va organitzar una altra acció dimarts passat a la A-9, a l'alçada del peatge sud de Perpinyà, quan van llançar vuit tones de fruita a la carretera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.