Societat

Llibertat provisional per a tres dels detinguts per l'homicidi després d'una baralla a l'Hospitalet

Successos

Tres dels detinguts entre dilluns i dimarts per la seva implicació a la baralla que va acabar amb la mort d'un bolivià de 53 anys el 22 de febrer a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) han quedat en llibertat provisional per un delicte de lesions després de passar a disposició del jutge.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), els tres majors d'edat, equatorians i d'entre 19 i 21 anys, hauran de comparèixer el dia 1 i 15 de cada mes davant del jutjat i se'ls ha retirat el passaport. Els altres dos detinguts, menors d'edat, han passat a disposició de la Fiscalia de Menors.

La setmana passada ja va ser arrestat el presumpte autor material de les punyalades, Joffre Armando C., de 23 anys i nacionalitat equatoriana, que va ingressar a la presó.L'endemà del crim, en què també van patir ferides dos companys de la víctima mortal, els Mossos i la Policia Nacional van detenir a l'Aeroport de Barcelona set implicats en la mort, dos dels quals ja han ingressat a la presó per un delicte d'homicidi.

Aquests primers detinguts van ser trobats després d'un ampli dispositiu conjunt iniciat a Badalona (Barcelonès) i acabat a la Terminal B de l'aeroport del Prat, on els dos equatorians suposadament implicats en el crim anaven a agafar un vol en direcció al seu país.

L'agressió va passar entre l'Avinguda Carrilet i la Rambla Just Oliveras a primera hora del matí del 22 de febrer en el marc d'una baralla multitudinària en què va participar un grup de persones de diferents edats i que va acabar a l'estació del metro de la Línia 1 i Ferrocarrils de la Generalitat d'Avinguda Carrilet.

La víctima mortal va ser traslladada a l'Hospital de Bellvitge pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM), on va morir per la gravetat de les ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Impulsen una campanya per decorar la persianes de comerços al barri de Sant Antoni

Barcelona

Sant Feliu de Guíxols adquireix sòl per a uns 70 pisos de lloguer públic

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Infraestructures i serveis

La línia L4 torna a la normalitat després d’un mes d’obres

Barcelona
Societat

El servei de primera acollida de Reus atén 280 persones en sis mesos

Reus
Societat

Entra en erupció un volcà a Islàndia per sisena vegada des de desembre

barcelona

Més de 70 cigonyes mortes per electrocució en només cinc dies

GIRONA

Un 25% de positius en consum d’alcohol en els controls de la Policia Local

PALAFRUGELL
SALT

Acaben els treballs de reforma de la pista del poliesportiu

SALT
ROSES

Finalitzen les obres de reurbanització del carrer Llotja

ROSES