Societat

TORTOSA

Festes de la Cinta

L'inici de curs fa afluixar les festes

El programa d'avui es redueix i no inclou cap acte al matí

L'associació de veïns de Santa Clara guanya el premi Dona'm la Mà

Les festes de la Cinta afluixen el ritme a partir d'avui i fins divendres per l'inici del curs escolar, que enguany coincideix de ple amb la festa major de Tortosa. Així, durant el matí no hi haurà cap acte i no serà fins a les sis de la tarda que Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries començaran les actuacions al llagut turístic, on es podrà veure l'espectacle Torna el vaporet!. També a la tarda tindrà lloc la segona jornada de Cós Iris a l'avinguda de la Generalitat, la tercera prova del circuit de penyes i la inauguració de l'exposició Temps de dibuix de Roberto Escoda. Ja a la nit, l'escola de dansa Esther Rosselló oferirà una exhibició de diferents modalitats de ball al passeig central del parc municipal, mentre que al passeig de Ribera actuarà SU:AB.

La jornada d'ahir, com és tradicional el dilluns de la Cinta, va estar dedicada al riu on es van dur a terme curses de rem olímpic, una nadada popular, una exhibició de vela llatina, un concurs de pesca i la tercera edició de la regata de muletes. També es va fer el Cós Iris, un dels actes que més atreuen la canalla, i l'associació Mossèn Ovidi Tobias va entregar l'onzè premi Dona'm la Mà a l'associació de veïns de Santa Clara, un premi que distingeix cada any una persona o entitat “pel seu treball gratuït, altruista i voluntari que va cap a la societat sense esperar res a canvi”. El jurat ha premiat enguany l'associació de veïns de Santa Clara per la seva tasca de dinamització del barri, pel treball de manteniment del Calvari i per l'organització de les festes, entre altres motius. El president de l'associació de veïns, Manolo Cardona, va compartir el guardó amb tots els nominats i el va dedicar al món veïnal. També es va fer dues mencions a les entitats Frater i Amite.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.