Societat

Els locals d'oci nocturn perdran un 10% d'ingressos aquesta nit si no poden allargar l'horari

La Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals (Fecasarm) demana als ajuntaments i a la Generalitat "comprensió i consideració" per als locals d'oci nocturn que aquesta nit perdran una hora d'activitat a causa de l'avançament horari que es produirà a les dues d'aquesta pròxima matinada.

Des de la Fecasarm, asseguren que la crisi els obliga enguany "més que mai" a fer aquesta petició de sensibilitat i consideració a l'administració, ja que, segons apunta, perdre durant aquesta nit una hora suposaria per als bars musicals una caiguda de la facturació de gairebé un 10%  brut mensual, i una pèrdua d'un 5% per a les discoteques i sales de festa.

La federació demana que aquest fet de l'avançament horari sigui contemplat també com un supòsit d'allargament horari automàtic amb vista a la nova normativa que la Generalitat està preparant en matèria d'horaris i a la petició que els locals d'oci han demanat per a les ampliacions horàries de Nadal, Cap d'Any, Carnestoltes o Sant Joan, entre d'altres.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.