Societat

Les xarxes socials i els web 2.0, a debat

La situació de la blogosfera, el paper dels telèfons mòbils i l'aplicació de la televisió per Internet van centrar els debats de la segona edició de la Catosfera, que se celebra durant el cap de setmana a Granollers. Els debats amb més participació han estat el de la competència entre els mitjans tradicionals i els digitals i el de la influència que poden arribar a tenir els blogs en la política. Aquest diumenge els més de 300 blocaires que hi participen debatran sobre el poder de les noves xarxes socials i la popularitat que estan assumit les pàgines web 2.0, que permeten la interactivitat entre emissors i receptors.

L'impulsor de les jornades 'CDigital 09 Granollers' sobre la Catosfera, Marc Vidal, considera que el lector del futur vol automatitzar la lectura dels diaris i participar de la notícia, trobant informació i opinió "contrastada, que no sigui només una versió digital d'un mitjà".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.