Societat

TMB posa un servei d'autobusos llançadora a l'Estadi Olímpic de Montjuïc pel partit de futbol Espanyol-Udinese

Transport públic

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en funcionament un servei especial d'autobusos llançadora de pujada i baixada a l'Estadi Olímpic de Montjuïc per la celebració del partit del futbol Trofeu Ciutat de Barcelona entre el RCD Espanyol i l'Udinese, que tindrà lloc diumenge 24 d'agost en aquest escenari.

Aquest servei disposarà de 6 autobusos articulats i farà el recorregut directe entre la plaça d'Espanya i l'Estadi Lluís Companys. El servei per pujar funcionarà de dos quarts de set de la tarda a les vuit del vespre, i per baixar l'horari serà de tres quarts de deu a un quart d'onze. Aquests vehicles portaran l'indicador de línia RDC Espanyol de Barcelona.

TMB insisteix en què la millor manera d'arribar a l'Estadi Olímpic és anar a l'estació de Paral·lel de les línies 2 i 3 de metro i fer transbord amb el funicular de Montjuïc. El metro funcionarà, com tots els diumenges, fins la mitjanit i el funicular fins les deu de la nit. Els usuaris amb origen o destí a l'Hospitalet de Llobregat han de tenir en compte el tall de la línia 1 entre Plaça de Sants i Santa Eulàlia.

També es pot accedir a l'Estadi Olímpic amb les línies d'autobús 50 (Trinitat Nova - Parc de Montjuïc), que els caps de setmana funciona fins les deu de la nit, 55 (Pl. Catalana - Parc de Montjuïc), que els caps de setmana funciona fins dos quarts d'onze, i el Bus Parc de Montjuïc (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc), que els caps de setmana funciona fins les nou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.