Societat

Creu de Sant Jordi per a 15 entitats i 27 personalitats

Institucions

El govern va aprovar ahir la concessió de la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats, en reconeixement pels “serveis prestats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural”.

Entre les persones distingides hi ha, entre d’altres, el metge neuròleg Lluís Barraquer i Bordas; el president de la multinacional catalana Mango, Isak Andic; l’exlíder de CCOO de Catalunya Joan Coscubiela; el doctor Santiago Dexeus Trias de Bes; el periodista Enric Frigola, i l’escriptora Ana María Matute.

El govern distingeix també el treball d’integració laboral desenvolupat per Cristóbal Colón Palasí, fundador i president de la cooperativa de làctics La Fageda. També es reconeix Adriana Casademont, per l’impuls modernitzador com a consellera delegada de la càrnia Casademont. Entre les entitats que reben aquest any la distinció s’inclouen Caixa d’Estalvis de Sabadell, en el seu 150è aniversari, com a caixa catalana més antiga, el Premi Iluro de Monografia Històrica que entrega Caixa Laietana, la Fundació Alfons Comín, la Fundació Catalana Síndrome de Down o la Fundació Joan Miró. L’acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dia 21 d’abril a la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.