Societat

Els escolars no tindran vancaces al febrer durant el curs vinent

La proposta d'instaurar la setmana blanca al febrer, com fan molts països europeus, s'ajorna com a mínim fins el curs 2010-2011

El departament d'Educació ha aprovat aquesta setmana el calendari escola per al curs 2009-2010. Mantindrà la tradicional disposició dels trimestres i els festius, i finalment no incorporarà la proposta de fer una setmana blanca al febrer

El conseller Ernest Maragall havia fet aquesta proposta de descans d'una setmana per avançar després la incorporació dels alumnes al setembre una setmana abans al Consell Escolar de Catalunya. Aquest organisme va aconsellar el Govern d'ajornar la fixació d'aquest nou calendari, per motius de programació i previsió escolar. D'aquesta manera, la setmana blanca segueix en debat, per intentar aplicar-la durant el curs 2010-2011.

El departament, que ha tingut en compte el dictamen del CEC, ha publicat ja la resolució del calendari escolar. El curs començarà el 14 de setembre en les etapes obligatòries, mentre que les post-obligatòries començaran les classes el 21 de setembre. El final de curs serà el 22 de juny per a tots els cursos.

També per a tots els estudiants, les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 7 de gener, i la Setmana Santa anirà del 29 de març al 5 d'abril.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.