Societat

Cubelles i Barcelona reparteixen gran part d'un cinquè premi, el 36.199

Les poblacions catalanes de Barcelona, Cubelles, Terrassa, Lleida i Móra d'Ebre han repartit gran part dels dècims del número 36.199, un dels cinquens premis del sorteig de Nadal, que havia estat adquirit, entre d'altres, per agrupacions d'excursionistes i turistes de la Ciutat Comtal.

L'administració número 1 de Cubelles ha venut un total de 65 de les 195 sèries d'aquest cinquè, xifra que suposa que la inversió inicial dels compradors s'ha convertit en 3.250.000 euros en premis.

Xavier Grau, responsable de l'administració, ha assegurat que els dècims s'han venut bàsicament en finestreta, encara que el número premiat correspon també a un abonament setmanal de l'agrupació excursionista Sant Pere de Ribes.

A la ciutat de Barcelona, aquest premi ha estat venut també en una administració del centre comercial La Maquinista, al barri de Sant Andreu, i en la mateixa Rambla de les Flors, on s'han repartit sis sèries d'aquest cinquè, totes per finestreta.

Malgrat estar agraït pel premi, Miguel Ángel Martínez, responsable d'aquesta administració de la Rambla, ha apuntat que espera que el sorteig d'avui li depari més sorpreses agradables, després de recordar que aquest centenari punt de venda de loteria ha donat durant la seva història set grosses.

L'administració número 13 de Terrassa, situada al centre Comercial Carrefour, ha venut deu dècims d'aquest número, que han estat adquirits a través de la finestreta.

Tot a finestreta
Per la seva banda, un venedor de l'administració de loteria número 2 de Móra d'Ebre ha dit que "encara no hem tingut temps de mirar quantes sèries hem venut" del cinquè premi 36.199, però que tot ha estat en finestreta.

Aquesta administració està plena de veïns de Móra d'Ebre que volien comprovar si els havia tocat aquest cinquè premi, que no té cap abonat, ha precisat el portaveu de l'administració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.