Societat

El transport escolar no circularà aquest dimarts a la Catalunya Central, Girona, els Vallès i comarques del Camp de Tarragona

El servei de transport escolar a les comarques més afectades per la nevada quedarà interromput aquest dimarts a causa dels gruixos acumulats i la previsible formació de gel a la calçada a causa de les baixes temperatures. Els alumnes usuaris del servei de la Catalunya Central, les comarques de Girona, els dos Vallès, la Conca de Barberà, el Priorat, l'Alt Camp i poblacions de Lleida ja saben a hores d'ara que no podran anar a classe per segon dia, després que més de 145.000 escolars han vist alterada aquest dilluns la seva activitat lectiva.

Les comarques gironines, fortament afectades per la nevada, han anunciat la suspensió del servei de transport escolar. Tampoc les comarques de la Catalunya Central (Osona, el Bages, Anoia, el Solsonès i el Berguedà) no tindran servei de transport escolar. L'acumulació de neu ha provocat talls en les carreteres bàsiques en la demarcació com l'Eix Transversal (C25). Alguns veïns del Solsonès han estat quatre hores sense subministrament elèctric.

Els consells comarcals del Vallès Oriental i el Vallès Oriental també han decidit paralitzar el transport escolar. Els consells comarcals de la resta de comarques barcelonines determinaran sobre el terreny la suspensió d'algunes rutes en funció de l'estat de les carreteres. Algunes rutes dels autocars que presten el servei a les terres de Lleida estaran igualment suspeses en aquells trams més afectats per la neu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.