Societat

Warner tanca un acord amb YouTube per distribuir els seus vídeos musicals

Acorden que la companyia de música vengui publicitat associada als continguts dels seus artistes

Warner Music i el portal de vídeos per internet YouTube han tancat un acord per reincorporar les produccions audiovisuals d'aquesta discogràfica a l'oferta de la web, segons ha informat la companyia musical en un comunicat.

Les produccions de Madonna, Green Day o Metallica tornaran a poder veure's gratuïtament en el reproductor de vídeo més popular de la xarxa, propietat del gegant tecnològic Google, a canvi d'ingressos publicitaris que compartiran Warner i YouTube. "Estem contents d'anunciar que hem arribat a un nou acord amb Google i YouTube per portar el contingut de Warner Music Group a aquest servei a finals d'any", ha manifestat la discogràfica.

La companyia de música podrà vendre publicitat associada als continguts dels seus artistes una vegada entri en vigor el nou contracte, així com obtenir beneficis de les cançons del seu segell discogràfic que utilitzin els usuaris de la web per crear els seus vídeos.

Warner Music i YouTube van trencar les relacions pel que fa a l'explotació dels vídeos musicals al desembre del 2008, quan la companyia va retirar els seus productes del portal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.