Societat

Dos morts en dos accidents a les carreteres catalanes aquest cap de setmana

Trànsit

La xarxa viària ha registrat dos accidents mortals amb dues persones mortes i cap de ferida des de les tres de la tarda de divendres i fins a les vuit d'aquest diumenge al vespre.

Cap a les quatre d'aquesta tarda una motocicleta s'ha accidentat al quilòmetre 0,5 de la C-58 a Barcelona i ha mort el conductor. També, poc abans de les cinc d'aquesta matinada, un turisme ha sortit de la C-12 al quilòmetre 7,5 a Amposta i també ha mort la conductora.

Tot i aquestes dues víctimes mortals de principis de febrer, es confirma la tendència a la baixa de l'accidentalitat amb víctimes mortals, segons apunta el Servei Català de Trànsit. El mes de gener es va tancar amb una baixada del 20% en el nombre de morts al conjunt de carreteres i autopistes de Catalunya.

De l'1 al 31 de gener d'enguany hi ha hagut vint accidents mortals, amb 24 morts i 6 ferits greus en zona interurbana, davant dels 26 sinistres amb 30 morts i 8 ferits greus del mateix període del 2008.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.