Societat

Arriben a Mauritània dos representants de l'Ajuntament de Barcelona per donar suport als membres de la caravana

Es quedaran a la capital del país fins que retornin tots els membres de Barcelona Acció Solidària

El director de Cooperació de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon Sanahuja, i la tècnica en cooperació Esther Gil han arribat aquesta matinada de dissabte a Nouakchott per donar suport als dos membres de la Caravana Solidària que s'han quedat a la capital mauritana. "Volem oferir suport institucional, que sàpiguen que no estan sols, sinó que tenen el suport de l'Ajuntament de Barcelona", ha destacat Sanahuja pocs minuts després d'aterrar a l'aeroport de Nouakchott procedent de les Canàries.

Sanahuja i Gil actuaran com a representants a Nouakchott del gabinet de crisi que cada dia es reuneix a l'ajuntament i tenen la intenció de quedar-se a Mauritània fins que tots els membres de la caravana tornin.

Durant aquest temps oferiran suport tècnic al president de Barcelona Acció Solidària, Josep Carbonell, i a l'altre membre de la caravana, Carles Muriana, en les relacions amb les institucions mauritanes i espanyoles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.