Societat

Humor contra la crisi

CATALUNYA

Un grup de membres del col·lectiu Risistance s'ha concentrat aquest dissabte al centre de Barcelona amb l'objectiu de contribuir a "l'alliberament de la por a la crisi". Els integrants d'aquest moviment consideren que no és cap secret que aquesta crisi és el "resultat d'una manipulació per a sotmetre més a totes les persones". Aquest grup, que vol plantar cara a la crisi "amb humor i sornegueria", considera que el poder econòmic i polític està "conduint a la societat cap a un estat de pànic" amb l'únic propòsit de "retallar més els drets".

A la rua de la risis han intervingut artistes i activistes que han interpretat els agents socials responsables de la crisi, així com la ciutadania que viu "en un estat de por i incertesa". Segons aquest col·lectiu, "els senyors de la por ens volen sols, espantats, hipòcrites i egocèntrics", perquè d'aquesta forma poden aconseguir "trencar amb tots els llaços afectius que ens uneixen".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.