Societat

Suspeses les classes en diversos centres universitaris catalans

Les universitats UAB, UVic, la UdG i el campus Mundet de la UB tanquen portes per la nevada

El temporal de neu ha obligat a suspendre les classes a la Universitat de Vic (Osona), la Universitat de Girona (UdG), en els campus de Mundet i Torribera de la Universitat de Barcelona (UB) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (Vallès Occidental).

El Comitè per a Situacions d'Emergències Generals (CSEG) de la UAB va prendre ja aquest dilluns la decisió de suspendre totes les activitats als campus de Bellaterra i de Sabadell, tant les acadèmiques com les laborals.

Al llarg del matí, la Universitat anirà informant mitjançant la seva pàgina web sobre la situació i el possible restabliment, a partir del migdia, de la normalitat en els campus de la UAB.

La UB ha informat que ha suspès les classes en els campus de Mundet i Torribera, a Horta. on s'imparteixen els estudis de Nutrició, a causa de la gran nevada i la dificultat d'accedir al campus per carretera o transport públic.

La resta de Campus de la UB: Humanitats (situat al barri del Raval i l'Edifici Històric de la UB), el Campus de la Diagonal Portal del Coneixement, el Campus Ciències de la Salut de Bellvitge; el Campus de Medicina -Clínic August Pi i Sunyer- han iniciat la seva activitat en l'horari habitual.

La Universitat de Vic ha informat que les classes estan suspeses aquest dimarts durant tot el dia, malgrat que els serveis estaran oberts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.