Societat

Vandellòs II se sincronitza a la xarxa elèctrica després d'acabar les feines de recàrrega

La central nuclear de Vandellòs II s'ha connectat novament avui a la xarxa elèctrica després dels treballs de recàrrega, segons que ha informat l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II.

La 15a. parada de recàrrega, que va començar a principis de maig, ha estat caracteritzada pels treballs en el nou sistema de refrigeració, s'han substituït 68 dels 157 elements de combustible del nucli del reactor i s'han fet totes els operacions de manteniment, inspeccions i millores previstes.

Durant aquesta parada s'han executat 5.000 ordres de treball de les quals un 80% corresponen a manteniment preventiu i inspeccions, un 8% són millores en les instal·lacions i un 8% a treballs de manteniment correctiu. El 4% restant correspon a treballs auxiliars. En aquests treballs han intervingut 1.600 persones i 46 empreses externes i la recàrrega ha representat un total estimat d'unes 850.000 hores de treball. El 8% corresponent a millores en les instal·lacions formen part de la política de modernització i han suposat una inversió d'uns 60 milions d'euros.

L'eix central d'aquesta parada per recàrrega han estat els treballs relacionats amb el nou sistema d'aigua de serveis essencials, que s'han avançat respecte a les previsions inicials que fixaven 2008 com a data per a la seva realització.
El nou sistema independitza de la resta de sistemes de refrigeració de la central el funcionament dels generadors diesel d'energia autònoma i d'aigua freda per a la ventilació de seguretat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera