Societat

El pastisser Cristian Escribà el·labora enguany una gran mona del Club Súper3

ZONA METROPOLITANA

El pastisser Cristian Escribà ha elaborat enguany una gran mona del Club Súper 3. Aquest monument de xocolata té unes dimensions espectaculars: 1,30 metres per 2 metres de base i 2,5 metres d'alçada. Per poder confeccionar la mona, s'ha necessitat 150 quilograms de xocolata negra, xocolata amb llet i xocolata blanca. A més, els elements decoratius estan construïts sobre una base de caramel, merengue, pasta de te i coco ratllat tintat de verd. Escribà ha triat el Club Súper3 per fer contents als més petits que, segons les paraules del pastisser, són els que han marcat la tendència temàtica de les mones durant els darrers anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.