Societat

CiU veu lògica "la ràbia interna" dels regants del Ter contra Montilla

El diputat de CiU Jordi Xuclà s'ha mostrat contrari a qualsevol manifestació de violència però ha trobat lògica 'la ràbia interna' que els regants del Ter varen expressar aquest divendres contra el president de la Generalitat, José Montilla, durant la seva visita a Torroella de Montgrí. "Jo condemno qualsevol manifestació de violència però entenc perfectament la indignació dels regants del Ter", ha assenyalat Xuclà al Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) que se celebra aquest cap de setmana a Salt.

Segons Xuclà, el conflicte de l'aigua és un dels "molts casos" de mala gestió de l'actual Govern, "una gestió que" afegeix, "s'ha basat en la improvisació i en una mentalitat amb dogmes postcomunistes". El diputat de CiU ha aprofitat l'ocasió per definir l'actual Generalitat com un òrgan de govern amb mentalitat "de Diputació i d'ajuntament petit" i ha puntualitzat que l'actual govern té "unes reserves mentals que després no es corresponen amb el que el país necessita".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.